VEIKOT JA PAHALAMPI FINAALIIN!

FINAALIIN

Ensimmäistä kertaa järjestettävä SM-liigan loppuhuipennus, Final Four -viikonloppu, käynnistyi kuuman kosteissa tunnelmissa Tampereen Hakametsässä kahden välieräottelun voimin. Intensiteetiltään tasokkaiden ja jännittävien pelien ja jopa historiallisenkin tapahtuman jälkeen, tiensä lauantaiseen loppuotteluun selvittivät hallitseva Suomen mestari Vuorelan Veikot ja tamperelainen Pahalampi. Tilanteita riitti ja lauantain peleihin kenttämestarikin saattaa joutua uusimaan maalikehikoita, sen verran usein kiekot kohtasivat tiensä maalivahdin parhaisiin kavereihin. Loistavaa rullakiekkoviihdettä!

VEIKOT JATKAA VOITTAMATTOMANA

Veikot lähti illan ensimmäiseen välieräotteluun ennakkosuosikkina somerolaista Pepeä vastaan, olihan se voittanut kauden kaikki pelaamansa runkosarjan ottelunsakin. Pepe laittoi hanttiin ja ottelu eteni maalilukemienkin valossa tasaisesti aivan kolmannen erän loppupuoliskolle tilanteessa 1-1 kunnes Petri Partanen vei kahdella maalillaan siilinjärveläiset karkumatkalle ja lopuksi sekunti ennen peliajan päättymistä vielä Matias Kiiskinen kaunisteli lukemat 4-1.

VEIKOT-PEPE TILASTOT

 

PAHALAMPI JA KOOVEE ROLLERS PITIVÄT YLEISÖÄ JÄNNITYKSESSÄ 2. JATKOERÄLLE ASTI

HISTORIALLINEN MAALITILANNE

Tamperelaisten kohtaaminen osoittautui juuri niin jännittäväksi kuin osattiin toivoakin viime viikolla käydyn tasaisen runkosarjakamppailun jälkeen ja joukkueiden paikallishenkeen kuuluvan extra-kovan kilvoittelun tuntien. Joukkueet menivät vuoron perään johtoon ja lopulta edessä olikin jatkoerä. Ensimmäistä jatkoerää Pahalampi hallitsi hienokseltaan mutta maaliin asti kiekko ei löytänyt kumpaisessakaan päädyssä. Edessä oli toinen jatkoerä ja heti erän alussa runkosarjan pistepörssin voittanut ja illan toisen maalinsa iskenyt Pahalammen Eemeli Suomi päästi pelaajat ja yleisön jännityksestä: Pahalampi finaaliin. Illan sankareihin lukeutui Teemu Lepaus joka oli mukana kaikissa Pahalammen maaleissa tehoin 2+3. Teemu Lepauksen haastattelu (Pahalampi Youtube).

VIDEOTARKISTUS

Kolmannen erän alussa ajassa 24.53 tehtiin rullakiekon SM-liigahistoriaa kun ensimmäistä kertaa maalitilanne tarkastettiin videotallenteelta. Oliko kiekko  ylittänyt maalilinjan vaiko ei? No olihan se ja niinpä kiekko toimitettiin keskialueelle, Koovee Rollersille johtomaali 3-2 ja Olli Henrikssonille maalimerkintä.

VIDEOKLIPPI 4-3 ja 4-4 MAALEISTA (FANSEAT)

PAHALAMPI – KOOVEE ROLLERS TILASTOT

Final Four 2017 FINAALI

FanSeat lauantaina